CENTAŞ PETROL ÜMRANİYE’DE HİZMETTE

CENTAŞ PETROL ÜMRANİYE’DE HİZMETTE

CENTAŞ PETROL  ÜMRANİYE'DE HİZMETTE   

 

TOTAL, Türkiye'ye olan inancı ile yatırımlarına devam ederek, günden güne büyüyor. Geçtiğimiz yıllardaki büyüme hızını sürdüren TOTAL,  2010 yılında da hem yeni istasyonlar kurmayı, hem de mevcut istasyonları yenilemeyi hedefliyor. Bu yıl daha çok şehir içi ve prestijli projeler gerçekleştirmeyi amaçlayan TOTAL, bu bağlamda İstanbul, İzmir, Ankara  gibi büyük şehirlerde yeni istasyonlar kurmayı hedefliyor.

 

İstanbul Ümraniye'de 1994 yılından itibaren TOTAL markası altında faaliyet gösteren istasyonu devralan Cengiz Demirtaş  1300  metrekarelik alanda,  tamamen yenilenmiş bir istasyon olarak  , CENTAŞ Petrol adı altında Temmuz ayı tarihi itibari ile  müşterilerine kaliteli ürün ve hizmet sunuyor. CENTAŞ Petrol , bünyesinde  zengin ürün gamına sahip , 100  metrekarelik WC geçişli yeni konsept Bonjour market, araç yıkama  alanı barındırıyor ve Yakıtmatik hizmeti sunuyor.

 

Ümraniye Kaymakamı Mehmet Ali Yıldırım, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, TOTAL yöneticileri , Demirtaş Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Demirbaş, Total  akaryakıt , madeni yağ ve LPG bayileri, basın mensupları ve Ümraniye vatandaşlarının katıldığı açılış töreninde Total Oil Türkiye Genel Müdürü Olivier Chalvon-Demersay yaptığı konuşmada : "Bir ülkede faaliyet göstermek,  sadece yeni istasyon açmak değildir. Aynı zamanda , güçlü iş ortaklarıyla birlikte  yatırım yapmak , ve böylece , mevcut istasyon ağında sunulan hizmet kalitesini ,  sürekli olarak  geliştirmektir. İşte bu konuda, Sayın Cengiz Demirtaş'a,  verimli iş birliğimiz , ve müşteriye sunulan ,  ürün ve hizmet kalitesinin önemi konusunda , hem fikir olduğumuz için , çok özel teşekkürlerimi sunmak ve Total ailesine hoşgeldiniz demek istiyorum. Gerçekleştirdiğimiz , istasyon yenileme çalışmalarıyla , Ümraniye'nin  saygı değer  vatandaşlarına , Total‘i tercih etmeleri  için , artık daha fazla neden sunabiliyoruz. " dedi. Total Oil Türkiye Istasyonlar Satış Müdürü Mustafa Akgül ise konuşmasında  : " TOTAL olarak  yatırımlarımıza devam ederek, günden güne büyümekteyiz. Geçtiğimiz yıllardaki büyüme hızımızı artırarak,  2010 yılında da hem yeni istasyonlar kurmakta ,  hem de mevcut istasyonlarımızı yenilemekteyiz. TOTAL son bir yıl içerisinde intifa sürelerinin de kısalmasıyla çok büyük bir oranda istasyonlarıyla anlaşmalarını uzattı. Yeni anlaşmalar çerçevesinde de bir çok istasyonumuzun görünürlüğü arttırıldı  ve kurumsal kimliği yenilendi . Total bu yenilemelerle kabuk değiştiriyor ve bu kabuk değişimi sayesinde Total istasyonlarının imajı , standartları daha üst bir seviyeye getiriliyor. Bu gelişim  ile de müşteriye sunduğumuz hizmet kalitesini , müşteri memnuniyetini ve pazar payını artırmayı   hedefliyoruz. " dedi  .

 

Dünya'nın beşinci büyük petrol şirketi,  Türkiye akaryakıt pazarında önemli bir oyuncu olan TOTAL, ‘Doğru Yerdesiniz' sloganıyla istasyonlarda müşteriye daha kaliteli hizmet sunulması ve müşteri memnuniyetinin sağlanması için istasyon yatırımlarına aynı hızla devam edecektir.